Cautare

3681 de rezultate pentru "stare dn1b ploiesti buzau" (3.12 secunde)
Prezenta la eveniment a fost si cantareata Nico, originara din Ploiesti, care le-a marturisit celor prezenti ce rol important are cafeaua in viata ei. ... Sorina Barbu, profesor de muzica, i-a incantat pe copii cu jocurile pe muzica in limba engleza, pe tot parcursul calatoriei spre Ploiesti.
In Ploiesti: 22 iunie 2018, ora 11,00 - Muzeul de Istorie si Arheologie, Ploiesti, str. ... - spectacol de dans si muzica populara organizat in colaborare cu Palatul Copiilor din Ploiesti.
Pacientul adus de la Ploiesti a fost diagnosticat cu malarie Pacientul adus duminica de la Ploiesti la Institutul National "Matei Bals" a fost diagnosticat cu malarie, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, managerul institutiei, Adrian Streinu Cercel.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie.
Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la spitalul suport COVID Movila Vulpii din Ploiesti Incendiul a izbucnit la ora 04.16. ... 15 pacienti au fost transportati la alte unitati sanitare din Ploiesti.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. ... DN 1A Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti. ... In scopul evitarii traversarii municipiului Ploiesti, pot fi utilizate centurile ocolitoare, in principal cea de est.
Bucuresti - Ploiesti (dinspre Fantana Miorita catre Piata Presei Libere); ... Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd. ... Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd.
Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii. ... Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a produs pe DN1, la iesirea din Ploiesti, potrivit Romania TV.
De vineri, 7 iunie, a fost ridicata restrictia de viteza de 100 de km/h impusa pe Autostrada A3 Bucuresti -Ploiesti a declarat pentru Radio Romania Actualitati seful Politiei Autostrazi, comisarul Carol Varna.
Petrolul Ploiesti - Universitatea Craiova. ... Petrolul Ploiesti: ... "Ilie Oana", Ploiesti Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucuresti) / A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2:
Colectionarii au demonstrat ca bijuteriile pe care le poseda sunt inca si intr-o stare perfecta de functionare.
Inscrierea unui certificat de nastere sau de casatorie strain in registrele de stare civila romanesti, in termen de sase luni de la data inregistrarii nasterii/casatoriei la autoritatile straine â€" 90 de euro;
Sunteti intr-o stare de spirit creativa, asa ca nimeni nu va opreste sa realizati si ceva proiecte ramase restante. ... Un singur apel va pune intr-o adevarata stare de alerta.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie cu cei in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu celin cauza in stare de libertate.
Trei fetite de clasa a VII-a au fost spulberate miercuri pe trecerea de pietoni de soferul unui Logan, in Buzau. Una dintre eleve este in stare grava, celelalte doua au suferit rani mai usoare.
Toate aceste avantaje se pierd daca aeroportul nu e pus in stare sa vietuiasca.
Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau. ... Este in stare foarte proasta, a declarat medicul, afectata de tragedia care a lovit colectivul SMURD.
In Romania am practicat medicina in majoritatea oraselor mari precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara,Oradea, Arad, Cluj, Targu Mures, Iasi, Buzau, Ploiesti, Targoviste, Campina si altele, mai scria el. ... - A fost intr-o stare mult prea grava.
Mihaela de 23 de ani, din judetul Buzau, care apela la mila publicului calator, folosindu-se de fiica sa minora, in varsta de 9 luni. ... Mihaela in stare de libertate. ... Lucica in stare de libertate. ... Alina in stare de libertate.
google-analytics.com